Scris pe

(1) Casatorie sau… nu (7 secrete pentru o casatorie inedita)

Aceasta postare este partea 2 din 5 care face parte din seria 7 secrete pentru o casatorie inedita
 

A fost o vreme in care toata lumea se casatorea. Cultural era “chestia momentului” pe care trebuia sa o faci. Dar pentru multi, asta este in trecut. Astazi mult lume alege sa nu se casatoreasca. Multi au motive. Unii nu pot sa se dedice unui lucru foarte mult timp. Altii poate au vazut multe casnicii proaste si esuate si pur si simplu nu isi pot asuma riscul. Peste toate astea, cred ca doar a locui impreuna este mai usor.

Daca esti deja casatorit – ai regrete? Este casnicia ta mai diferita decat ai crezut ca va fi? Iti este ciuda uneori pe cei care aleg sa nu se casatoreasca? Pe masura ce vad toate aceste lucruri in vietile oamenilor, am o observatie pe care vreau sa o consideri. Poate, doar poate, problema cu casnicia nu este casnicia in sine. Poate sunem noi de vina!

Gandeste-te la asta. Dumnezeu a creeat totul si El a zis ca sunt bune – mai putin un lucru. Nu a vrut ca omul sa fie singur. Dar pentru ca Dumnezeu este atat de bun, a rezolvat problema. Dumnezeu a creeat femeia si in acelasi timp casatoria. Casatoria a fost idea Lui. Cu toate lucrurile negative pe care lumea le pune pe seama casatoriei, Creatorul tuturor lucrurilor a spus “casatoria este buna”.

Pentru urmatoarele 9 zile ne vom focusa pe casatoria asa cum o vrea Dumnezeu. Pe masura ce ne uitam la aceste 7 secrete, vei invata pasii necesari pentru a avea o casnicie minunata.

Rugaciune: Cere-i lui Dumnezeu sa iti curateasca inima si mintea de ideile oamenilor despre casatorie si sa poti sa imbratisezi planul Sau perfect pentru casnicia ta.

Și, din coasta pe care a luat-o din Adam, Domnul Dumnezeu a făcut o femeie și i-a adus-o lui Adam. (Geneza 2:22)

Nu vă conformați acestui veac, ci lăsați-vă transformați prin reînnoirea gândirii voastre, ca să puteți discerne voia lui Dumnezeu, cea bună, plăcută și desăvârșită. (Romani 12:2)

Navigare serie<< 7 secrete pentru o casatorie inedita – Kim Kimberling, PhD(2) Dementele care ne tin inapoi >>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.