Greseli de scriere/gramatica

This post is also available in: English (Engleză)

Blogul acest este un hobby pentru mine. Trebuie sa afli asta din start.

Apoi, liceul l-am facut la profil uman, bilingv engleza romana. Facultatea e si ea terminata, de informatica (nu are nicio legatura cu uman-ul, stiu). Deci nu sunt cel mai incult om.

Postarile acestea de pe blog le scriu cam in graba de multe ori, adica rar imi ia mai mult de 1 ora sa scriu un articol serios si lung. Pentru ca nu fac bani din asta si banii ii fac din job. Daca la job nu lucrez 1 ora, pierd bani. Deci rezulta ca atunci cand scriu un post, pierd bani. Sa stiti si asta din start.

Daca prin postarile mele gasiti cate un cuvant scris gresit sau un dezacrod sau ceva gresit gramatical, nu incepeti sa ma faceti incult sau mai stiu eu cum. Stiu gramatica limbii romane si de cele mai multe ori o respect. Dar cum am zis, scriind in graba articolele, se pot strecura greseli pe ici-colo.

Daca vedeti vreo greseala, imi puteti lasa un comentariu. De cele mai multe ori tot fac editari dupa ce public un post, ca mai gasesc eu greseli, mai imi citeste sotia postarea si mai imi atrage atentia cu cate ceva.

A gresi e omeneste. Voi puteti alege atitudinea pozitiva si sa ma corectati, astept si accept corectari, dar cand folositi un limbaj civilizat :).

Multumesc de intelegere.

Comentariile sunt închise.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.