Scris pe

Regenerare urbana partea II

Nu stiu daca mai tineti minte sau ati citit articolul acesta. Eram eu in Ploiesti tare incantat de cata umbra si cate spatii verzi au acolo.

Va mai ziceam si ca in Arad orice loc liber sau spatiu verde dintre blocuri acum o sa fie transformat in parcare cu plata sa aduca bani la bugetul local.

Nu ma gandeam ca vor face de exemplu astfel de magarii: Doi nuci, primele victime ale regenerării urbane

In numele progresului primaria noastra taie si spanzura tot ca sa faca parcari. Ce sa zic, asta era marea noastra grija. Vrem betoane, parcari cu licitatie si aer poluat.

Si la noi la bloc, cred ca tot din cauza proiectului asta cu regenerarea urbana, au venit sa sparga niste astfalt de vreo 1-2 saptamani. Au taiat si un pom, tot asa vechi, mare si fain care tine umbra la blocul vecin.

Daca tot era asa de dorit regenerarea asta, eu zic ca mai bine ar fi dat niste bani la asociatiile de proprietari ca sa isi izoleze blocurile si sa le schimbe fatada si sa scapam putin de acest IZ de aer comunist.

Dar cine sunt eu, un biet cetatean de 25 de ani care nu are niciun cuvant de zis in jungla asta. Jungla de betoane si parcari RECONS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.