Scris pe

Din nou cu si despre Digi Romania

Cred ca am facut un obicei interesant sa postez aici pe blog despre Digi. Vi-am mai zis aici despre un episod in care am incercat sa imi fac pe site-ul lor comanda la un contract nou.

Am reusit intre timp sa fac contract. Nu pe site, e inca la fel de stricat ca inainte. Am fost intr-un punct Digi si am semnat acolo contractul. Mi-a zis tipa de acolo ca dureaza cam o luna pana vine cineva sa imi instaleze fibra in casa. Nu ii problema, de aia m-am dus din timp.

Am fost uimit ca in 22 septembrie m-au sunat tipii de la tehnic ca pot veni sa imi instaleze fibra in casa. De ce uimit? Pentru ca semnasem contractul in 19 sau 20 septembrie, ceva de genul. Pe langa asta, era sambata. Cine vine sambata sa instaleze? Si in cateva zile cand am fost avertizat ca dureaza o luna? Normal ca am ramas uimit.

Au venit baietii, au tras super rapid fibra in casa pentru ca aici avem infrastructura buna, cu fire prin pamant si cu tuburi lasate pentru orice. Mi-au lasat 2 dispozitive: receiverul de fibra optica si routerul de internet.

La instalare mi-au zis baietii ca inca nu este semnal pe fibra pentru ca sunt singurul pe ruta asta momentan, dar m-au asigurat ca luni (24 septembrie) o sa dea drumul din centrala la semnal pe fibra optica.

Cred ca stiti si voi ce urmeaza. In 6 octombrie se fac 3 saptamani de cand stau fara semnal. Nu pot folosi netul. Am tot sunat la ei, au facut 100 de tichete, am scris pe Facebook in privat. De fiecare data m-au asigurat ca urgenteaza cazul si o sa se rezolve.

Cert este ca desi am fibra instalata in casa, ei nu sunt in stare sa dea drumul la semnal de 3 saptamani. Dar parca vad ca in viitorul apropiat se va emite prima factura. Desi eu nu am putut folosi niciun serviciu.

Ce este mai trist este ca mi-am facut deja biroul aici la casa sa am un spatiu de lucru separat de apartament. De luni am biroul aici si as fi folosit deja netul. Dar nu, eu trebuie sa stau pe 4g de la Orange. Noroc ca am muuuulti GB la Orange.

Oare se poate rezilia contractul pe motiv de nefurnizare de servicii?

1 comentarii la acest articol

  1. Nelu spune:

    Asa e la Digi in general. Cand merge, merge perfect, “uiti” de ei. Cand nu merge poti sa fi disperat ca se misca in ritmul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.