Scris pe

Despre profesionalism. Azi cu Digi Romania.

Masina de la Digi Romania cu fibra

Azi cand am fost la casa am vazut ca erau oamenii de la Digi si trageau de zor fibra pe sub pamant. Si stand si analizand la rece (ploua si era rece, la asta ma refer), m-am gandit sa fac si eu acum contract cu ei pentru Fiberlink 1000, ca sa nu ma trezesc ca imi sparg peretele dupa sau alte prostii de genul.

Am intrat pe noul lor website si am vazut ca pot sa fac un contract direct acolo folosind optiunea „nu sunt client Digi”.

Facem o paranteza sa va explic situatia. Apartamentul unde stam acum e a parintilor mei. Ei au facut contracte peste tot. Eu am acces la contul Digi Online pentru ca sa pot plati factura noastra, dar noi nu suntem titulari sau ceva si nu as fi vrut sa fac contract pe acelasi cont, ca sa fie diferit si sa fiu eu titularul la contract.

Sa revenim. Mi-am facut cont, am bagat toate detaliile, poza cu buletinul, am selectat tot ce vreau ca servicii si am dat click pe butonul de finalizare, moment in care mi-a zis sa imi verific mailul si sa confirm acolo noul cont si serviciile cerute.

Mailul a sosit rapid, pacat de link-ul din el care nu functiona.

Na, vazand ca nu am nimic de facut, am sunat la ei. La numarul de clienti noi, ca doresc sa fiu client nou. Cand raspunde robotul imi zice „atentie!!”. M-a si speriat truda mea cand a zis asa tare atentie, nu am stiut ce am facut gresit. Dar apoi a continuat robotul „am detectat ca sunteti deja client Digi, va transferam la numarul de clienti”. In fine, am ajuns dupa multe numere bagate sa vorbesc cu o tanti operator.

I-am zis ce am facut si cum si unde si toaaaate detaliile pe care le putea avea. Ea nu zicea nimic. La final, a zis si ea ceva.

„Deci sa inteleg ca vreti sa va faceti un contract nou? Aia nu se poate numai daca veniti intr-un magazin Digi”.

I-am zis ca pe site-ul nou se lauda ca se pot face contracte noi 24/7 si ca am completat datele, am uploadat si poze cu buletinu. Ea practic nu stia ca au asa ceva pe site. Si ca au site nou.

In fine, mi-a zis sa mai incerc odata. Am completat iar datele, iar poza cu buletinu. Alt mail, sa fiu sigur ca nu mailu e de vina. Tot asa. Fata trista la confirmare.

M-am enervat si am scris pe Facebook, poate ziceau si ei mai departe sa rezolve problemele pe noul website, ca nu functioneaza ok.

Contul Digi se poate crea in momentul in care aveti deja un contract activ.

Mda, mersi, asta vreau, un nou contract activ!

Pana la urma tipii de pe FB mi-au facut o sesizare si o sa ma sune cineva anu asta.

Long story short: oamenii si-au schimbat site-ul, incearca sa faca mai usor procesul de abonare, dar nu prea reusesc si nu le merge ok noul site.

Ma luau ca si cum eu nu situ ce vorbesc, desi eu lucrez toata ziua cu aplicatii online si stiu cu ce se mananca.

Am incercat sa fac si un compromis sa bag pe contul existent a parintilor mei o adresa noua, dar nu merge, la pasul final da alta eroare.

Na, eu ce pot sa zic mai mult decat… astept sa fiu sunat ca sa le dau bani, ca nu au putut face ceva bine din prima online.

Ce lectie mai mare de profesionalism decat asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.