Scris pe

Ca sa depui bani la BT trebuie sa iti iei concediu!

Dupa ce am terminat lucrul la o locatie astazi, am zis sa merg sa imi pun cativa bani pe card la Transilvania pentru ca era la doi pasi de birou. Ma gandeam ca truda, cat poate lua o depunere pe card? Imi placea cum era la ING, nu mai stateam la cozi si depuneam pe card direct de a bancomat suma dorita. Aici nu, trebuie sa mergi la ghiseu. Cand intru, in fata mea 2 persoane. Ma gandeam hai ca merge ok totusi sper. Dar ce sa vezi…. am stat aproape 30 de minute ca sa imi depun in cont o suma. 30 de minute, ati citit bine!! Era doar un ghiseu deschis (asta in sucursala din fata primariei, ma gandesc totusi ca ar trebui sa fie mai multe deschide, e destul de vizitata) si tipa de la ghiseu abia se misca. A plecat sa faca o copie dupa ceva  credeam ca nu mai vine.

Cand am ajuns eu la rand, am dat buletinul si suma pe care doream sa o depun. Pe spatele buletinului am un numar de cont ca sa nu mai stea tot timpul sa ma caute dupa nume. La alte sucursale imediat ma gasea dupa acel numar, aici a trebuit sa stau sa ma caute 1 minut si jumatate dupa nume. In total am stat vreo 5 minute la ghiseu sa dau cativa bani. Mai vedeam pe geam ca tipa isi verifica emailul, a intrat pe ceva aplicatie. Adica nu avea treaba ca in spatele meu intre timp au mai venit 4 persoane… ea era foarte relaxata.

Asta in conditiile in care timpul ala normal ar fi pauza mea de masa… plus ca am si intarziat mai mult decat de obicei pentru ca si de mancat as fi mancat mai repede decat a durat sa imi pun niste bani pe card.

Rusine, BT, rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.