Scris pe

Ziua cand am castigat la mall

M-am dus intr-o zi parca saptamana trecuta sa imi cumpar tricou la mall. Nu mai stiu exact cand pentru ca a trecut putin timp… am tot vrut sa scriu si am fost ocupat.427_pic

In Galleria in Arad daca intr-un magazin cumperi de minim 50 de lei parca sau ceva de genu, poti sa mergi cu bonul si sa participi la un mic concurs cu o roata pe care o invarti si poti castiga diferite chestii. De obicei vouchere.

Am mers acolo, am stat la coada. In fata mea o tanti a castigat un voucher de 100 de lei nu stiu la ce magazin.

Ma duc eu… invart tare tare de tot de roata aia si astept vreo 40-50 de secunde sa se opreasca undeva… cand se opreste scrie “Bravooo, ai castigat un premiu special, alege un numar din urna”… am zis “wow, premiu special“, e ceva nu? Am ales nu mai stiu ce numar… si cand se pune doamna de acolo sa caute sa vada ce e la numarul respectiv… ce sa vezi… o pusculita! Sub forma de pirat! Mica! Cred ca nici 10 lei marunt nu intra in ea :))!

Mda… premiul a fost foarte mare si foarte special! Am sa mai particip la concurs! Ba chiar acum ma duc sa imi pun banii deoparte pe maine… sa ma duc si sa ii gasesc la piratul meu un prieten!

IMG_1585

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.