Scris pe

Windows XP moare

In 8 aprilie, Microsoft va inceta sa mai suporte Windows XP oficial, adica nu vor mai fi update-uri pentru celebrul windows. Dar este o problema: foarte multa lume inca il foloseste. Pentru multi este cea mai buna versiune de Windows, desi procentul celor ce il folosesc a mai scazut putin in ultimul timp, totusi este destul de ridicat.

Ca sa incurajeze lumea sa renunte la Windows XP, Microsoft face cateva oferte. Am auzit ca in SUA sunt oferte la care primesti 100$ cadou ca sa iti iei o tableta Surface care costa cam 599$, e o oferta destul de buna.

Cand nu va mai exista suport pentru Windows XP, eu va recomand sa treceti la Windows 7 sau 8, sunt chiar cele mai bune versiuni de Windows (8.1 este dupa mine foarte fain). De ce? Pentru ca incetand sa mai fie update-uri de securitate, va deveni o versiune nesigura de Windows, ceea ce va fi un chin mai ales in firme, utilizatorii vor avea probleme si apoi o sa fie nevoie de multe ore de lucru ca sa scapi de o problema si ca sa recuperezi datele pierdute din cauza unui exploit de Windows.

Vremea pentru XP e demult apusa, stop living in the past!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.