Scris pe

Visul nostru cu autorulota

Incep postul acesta noaptea la 00:45 pentru ca vreau sa fac un dus(h) si am vreo 10 minute de asteptat dupa apa calda. Cel putin 10 minute.

La noi in familie se consuma foarte mult continut de pe Youtube – incepand de la Iosua care are preferintele lui in materie de desene pana la mine si Cata. Bine, mai ales eu, m-ati prins. De foarte mult timp urmarim anumite canale si unul din canalele cele mai urmarite de noi este cel al lui Marian (Mariciu).

Cei care il urmariti pe Mariciu probabil stiti de aventura lor cu autorulota prin tara pe care, apropo, acum o fac din nou. Ei bine si tot vazand clipuri misto la ei despre cum e o vacanta cu autorulota ne gandeam sa facem si noi o vacanta anul viitor prin Romania cu autorulota.

Am intrat repede pe site la Haff.ro, am cerut o oferta sa vad cat ne-ar costa o autorulota de 4 persoane, pentru ca la anul o sa fim deja 4. Oferta pentru 2 saptamani (14 zile) a fost mai mult decat ok, mai ales daca am alege in regim de early booking.

Dar s-a cam spulberat visul nostru in seara asta cand am primit oferta pentru ca am aflat ca trebuie sa ai permisul de 10 ani si minim 30 de ani. La anul pe vremea concediului eu voi avea abia 26 de ani si 7 ani de carnet.

So close, dar totusi se pare ca mai avem de asteptat ceva timp pana sa ne indeplinim visul acesta. Daca totusi cunoasteti si alte firme de genul care inchiriaza autorulote si pentru varsta de 25+ ani, v-am ramane deplin recunoscatori daca ne faceti o recomandare. Chiar ar fi un concediu pe care l-am putea face si cu bebe #2 pentru ca iesirea din tara cu un bebe de cateva luni nu e cea mai relaxanta. Iosua e mare deja si e o placere sa mergi cu el in concediu oriunde, dar cu un bebe mic e mai complicat.

Si uite asa s-a spulberat visul nostru pentru un moment. Sa vedem cum facem sa il ducem la indeplinire cat mai curand, nu peste 4 ani.

Poza este de la Mariciu de pe blog – Mariciu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.