Scris pe

Vine iar iarna

Nu pot sa zic ca iarna este anotimpul meu preferat, dar sigur este unul din top. Stiu ca multi pur si simplu urasc acest anotimp pentru simplul fapt ca afara e rece, ingheti cand trebuie sa iesi afara. Eu am incercat sa ma uit peste aceasta stare de frig, cand vezi ca ies mult mai multi copii afara sa se bulgareasca intre ei decat vara cand nu au chef sa iasa afara pentru ca e prea cald.

Iesi afara infofolit cu 10 cojoace, dar macar te ditrezi pe cinste si uiti ca afara sunt -5 grade celsius. Mai te agati cu sania de o masina si apoi de lauzi la prieteni ca ai mers cu sania la 60 km la ora, mai faci un om de zapada de ala original cu oala in cap si cu morcov in loc de nas. Cel mai mult imi placea mai demult(pentru ca in ultimul timp nu a mai nins) sa fac multi bulgari de zapada si sa ii depozitez intr-o cutie pentru una-doua zile, iar apoi cand erau inghetati si tari ca piatra sa dai cu ei. Nu ma intelegeti gresiti, nu vreau sa mutilez fata nimanui, tintesc in locurile protejate mai bine, pentru ca nu ii tot una sa fi lovit de un bulgare in geaca(sub care mai ai 2 bluze, un tricou si un maieu) sau sa fi lovit in ureche sau in ochi.

Sper ca anul acesta sa ninga, da nu asa putin, sa ninga si pentru anii trecuti, ca parca de prin clasa a 5-a sau a 6-a nu prea mai am avut zapada serioasa pe aici prin Arad(nu stiu in alte zone). Iarna: te astept, poti sa vii oricand.

4 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.