Scris pe

Un lucru la care lucrez

This post is also available in: English (Engleză)

Nu, acest lucru nu este încă un alt proiect secundar sau ceva legat de viața mea profesională, este vorba despre ceva personal.

Lucrez să devin mai răbdător în trafic, atât ca șofer, cât și ca pasager pe scaunul dreapta.

Azi dimineață mă întorceam de la școală și grădiniță și eram foarte relaxat știind că nu am nimic urgent de făcut astăzi, puteam să petrec puțin timp ascultând The Wally Podcast cumpărând o gustare de dimineață, poate o cafea de la Starbucks, știi tu, o mică răsfățare înainte de a începe săptămâna.

Așa că mă găsesc oprit la un semafor, râzând la o glumă din podcast, când lumina devine verde. În fața mea era un tip care visa cu ochii deschisi, uitându-se la semafor dar fără să se miște nici măcar un centimetru. Primul meu instinct, ca de obicei, a fost să apăs cu putere pe claxon, așa cum fac întotdeauna. Dar apoi, gândul meu următor a fost… Dumnezeu vrea să fiu răbdător, mai ales în trafic unde aș putea să-mi stric dimineața bună enervându-mă pentru că un alt om este încet la semafor.

Așa că am rămas acolo, și lasă-mă să-ți spun: nu a fost ușor!! Am stat acolo cel puțin 15 secunde până când tipul și-a dat cu adevărat seama că trebuie să plece. Chiar si acum mă întreb de ce persoana din spatele meu nu ne-a claxonat pe amandoi, dar cine știe, poate se uita pe Instagram sau ceva și nu i-a păsat deloc.

Pași mici… dar trebuie să continui să lucrez la acest aspect al vieții mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.