Scris pe

Un Craciun… timpuriu – Ideea

Este duminică dupămasă.. văd pe internet că au apărut deja multe albume noi cu muzică de Crăciun, am început deja să le ascult. Și astfel mi-a venit o idee de un proiect. Multă lume ascultă colinzi doar în preajma Crăciunului – sărbătoare la care ar trebui defapt să îi spunem Nașterea Mântuitorului Isus dar mi-am permis să zic Crăciun pentru că pentru mine asta înseamnă Crăciunul, nu are alte semnificații pe care lumea le înțelege prin acest nume – și m-am gândit de ce ne amintim de nașterea lui Isus doar câteva … săptamâni pe an? Colinzile defapt sunt actuale în fiecare zi a anului.

Și astfel s-a născut acest “proiect”. M-am gândit ca de acum până în Decembrie să postez aici si pe Facebook o colindă pe săptămână, iar din Decembrie până la Ajun cel puțin două pe săptămână. Voi incerca sa alternez să fie o săptămână una în engleză apoi alta în română.

Melodiile nu se vor putea downloada! Veți putea asculta doar aici sau pe Youtube melodia respectivă. Dacă vreți sa aveți melodia respectivă, cumpărați albumul și astfel ajutați și artistul care a lucrat mult timp pentru acel album.

Voi începe astăzi cu melodia numărul 1, aici pe blog si pe Facebook, cu o melodie în limba engleză. Stați pe aproape pentru a o asculta :).

Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.