Scris pe

Ulciorul nu merge de multe ori la apa

Nu știu exact pe cine voi vota sau dacă voi vota măcar, tot ce stiu este că nu este “okei” că orice candidat își începe campania cu replica: “Voi face”/ “Voi schimba”. Este evident lucrul acesta, fiecare va face, pentru că în orice lucru este loc de mai bine, dar când candidații se folosesc de acest “Voi face”/ “Voi schimba” pentru a pune într-o lumină proastă tot ceea ce au creeat cei de la conducere din anii trecuți, personal consider că este gresit. Oamenii sunt sătui, și eu sunt satulă, de aceste promisiuni, false sau mai puțin false. Aș vrea să văd un om care să iasă în față și să spună: “Oameni buni, imi pasă de voi, imi pasă și de mine. Voi face pentru voi, voi face și pentru mine. Nu vă așteptați să schimb Aradul în 4 ani, probabil voi schimba cele mai multe lucruri înainte de campanie, ca toți ceilalți, iar pana atunci, imi voi ridica și mie puțin sau mai mult poziția socială.”

Sincer vă spun, aș vota un astfel de om. Nu pentru că tocmai mi-a spus că nu va face enorm de multe pentru Arad, ci pentru că a spus adevărul. (adevăr – ceva ce nu auzim prea des în ziua de astăzi).

Iar ca rezultat al acțiunilor voastre atitudinea noastră la fiecare campanie este: “Hai sa vedem care promite mai multe să il votăm.”, pentru că acesta este sistemul pe care l-ați instalat. Vă folosiți de vulnerabilitatea oamenilor în nevoi, “batuți de soartă”. Stiți că sunt ușor de influențat, mai ales atunci când li se promite “un trai mai bun”. Și deși ei știu că sunt promisiuni deșarte, se conformează, pentru că pană la urmă nu au de ales.

Lucruri în neregulă în Arad, sunt; cu carul! Lucruri care trebuie facute, la fel. Dar până la urmă sunteți oameni cei care candidați, știm cum gandiți; nu mai încercați să ne umpleți mintea cu minciuni, pentru că la fel ca voi, suntem și noi oameni, cu o fire păcătoasă care își va dori mereu să își dezvolte poziția în lumea aceasta.

Îmi este clar și faptul că nimeni, din cei cărora mă adresez nu va lua în seamă ceea ce spun, dar dacă printr-o conjunctură ajung aici, aș vrea să rămână cu ideea, că noi, arădenii, nu suntem oameni proști, așa cum ne cred ei, iar ulciorul nu merge de multe ori la apă.

bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.