Scris pe

Trafic de duminica in Arad

Se parte ca politia lucreaza mai cu spor duminica. Pe drumul E671 intre Sagu si Arad este control de rovigneta (2 camere mobile):

IMG_1596

Cum intrii pe autostrada (centura) spre aeroport, sta o masina de politie si opreste lumea… pe autostrada. Eu nu inteleg cum vine asta, serios. Deci eu merg cu 100 km/h, poate 110, si numa din senin vad un politist pe dreapta care face semn sa opreasca. Cum truda? Este legal sa te opreasca PE AUTOSTRADA? Te trage pe banda de urgenta si te controleaza. In ce tara mai se intampla asta? Stiam ca iti poate trimite amenda acasa daca mergi cu viteza, dar chiar sa te traga pe dreapta unde normal nu ai voie sa opresti decat pentru urgente?

Pe strada unde stau eu este meci si este galagie foarte mare. Pe langa asta este problema cu masinile. Fiecare a oprit pe unde poate. Ca de obicei, cineva a oprit si in fata casei mele, acolo unde noi ne-am pus pietris sa parcam noi. Si ca de obicei cand cineva se pune acolo cu nesimtire, l-am blocat cu totu cu masina mea sa nu mai poata iesi.

Totusi eu va doresc o dumnica linistita, chiar daca la mine aud numa vuvuzele, fluiere si strigate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.