Personale | |

Tradiționala raceală


Eu nu racesc des, o data maxim de doua ori pe an. Si atunci in anotimpurile de tranzitie, primavara sau toamna. Cata in schimb, mai ales acum cand e gravida sau cand a fost gravida cu Iosua… raceste frecvent :)). Eu credeam ca grupa mea de sange (B3) ma face sa fiu mai imun la raceli, dar ce sa vezi si Cata este B3. Cu RH negativ dar nu cred ca are legatura.

In fine. Ideea ii ca pana acum raceam, luam eu ceva si imi trecea. Acum e mai naspa. De ce? Pentru ca ieri de exemplu Iosua a stat mult timp pe langa mine si azi da si el semne sa il prinda raceala. Un om mare trece mai usor printr-o banala gripa, dar un copil mic… e mai nasol! Ti se rupe sufletul sa vezi cum tuseste si se chinuie.

Oricum, altceva doream sa subliniez. In anii trecuti daca raceam trebuia sa iau concediu medical de la doctor ca sa pot sta acasa sa ma fac bine. Acum insa e mult mai usor. Stau la birou, daca imi e frig cu patura pe mine si cu servetelele pe birou, dar pot lucra! Deci pentru mine e cam prima raceala ne-traditionala cand nu ma milogesc sa stau acasa ci pot lucra si sa fiu productiv in continuare, chiar si racit.

Remote working! E cel mai tare lucru inventat vreodata.

Gata, back to work!

error

Postari asemanatoare

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.