Scris pe

Toamna prin padure

Azi pe la ora 1 ma plictiseam si mi-a venit dintr-o data ideea sa merg la o tura cu bicicleta prin padurea Ceala. Am pornit repede (nu mi-am luat nici apa… mare greseala) si in 10 minute am fost la intrarea in padure. Asta desi batea un vant ingrozitor impotriva directiei mele. Dar totusi am ajuns si cand am intrat pe traseul de biciclete din padure deja vantul nu mai era o problema.

In aproximativ 10 minute ajung pe malul Muresului, de acolo inca 5 minute pana la podul de la 3 Insule. Aici aveam de ales daca sa ma intorc pe drum sau sa o iau pe traseul marcat cu C albastru care este putin mai greu dar trece si pe la Balta Maltaret.Am ales traseul mai greu, desi muream deja de sete.

Ajung la bifurcatia dintre traseul spre Pecica (pe care am fost acum cateva saptamani) si cel spre Maltaret. De aici imi mai ia vreo 10 minute pana la Maltaret pentru ca drumul era foarte prost. Taranii au arat campul recent si s-au gandit sa are si poteca de biciclete. Mergeam destul de incet sa nu pic pe acolo.

La Maltaret fac o mica pauza, de vreo 5 minute, iar apoi plec mai departe prin padure pe traseul marcat cu C albastru pana ajung la drumul mare, de acolo merg pe sus pe dig pana la intrarea principala in padure iar apoi o iau pe drum si ajung in 5 minute (vantul batea ingrozitor) la Pomenirea. De acolo o iau spre casa, iar primul lucru care il fac acasa este sa beau vreun litru de apa.

A fost fain, aproximativ 1 ora jumate de aer curat si miscare. Acum ma pun la un somn pana pe la 6, asa ca tot studentu in vacanta :)).

Mai jos va pun 2 poze: una cu harta si traseul care l-am facut (pe unde am mers eu am marcat cu rosu) si una din padure cu mine si bicicleta 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.