Scris pe

Telefoanele mele

Cand vine vorba de istoria modelelor de telefoane pe care le-am detinut pe parcursul anilor, aceasta nu este prea lunga. Am avut destul de putine telefoane.

no3310_00Primul telefon l-am avut pe la varsta de 12 ani. Si acesta a fost un Nokia 3310. Stiu ca pe atunci ma dadeam mare ca am si eu telefon. Apoi, dupa scurt timp am mai primit inca un telefon la fel, pentru ca la cel pe care il aveam atunci tinea foarte putin bateria. Apoi in scurt timp am apelat la tatal meu care pleca pe atunci in USA si el mi-a cumparat urmatorul telefon.

motorola-v190-gUrmatorul telefon avea sa fie Motorola v190. Am stat aproape un an cu acest telefon. Acesta a fost cel mai folosit de catre mine. Asa de folosit incat butoanele de pe lateral sunt si acum negre, telefonul fiind a tatalui meu in prezent.

motorola_v235_phone Apoi, dupa ceva timp, am trecut si eu la un telefon si mai modern si anume Motorola v235. Am ramas tot la Motorola si tot in seria V. Spun mai modern pentru ca acest telefon era dotat cu o camera foto. VGA, dar totusi, era acolo. Am stat si cu acest telefon ceva timp pana cand intr-o zi de vara, sora mea a uitat telefonul in cosul de la bicicleta si a venit ploaia. Bineinteles ca nu a mai mers telefonul si a trebuit sa imi iau altul.

sony-ericsson-k800i-1211240912 Ultimul telefon, care il mai am si acuma, este facut de cei de la Sony Ericcson, modelul k800. Am luat telefonul acesta in vara anului 2007, de pe okazii.ro, primul telefon mai decent. Sunt foarte multumit de el. Desi am vrut sa il vand si sa imi iau Nokia e51, am renuntat, cel putin pentru un timp. Este un telefon foarte bun. Sa nu mai zic de camera foto. Practic, am un aparat de fotografiat tot timpul cu mine. Ţin sa spun ca telefonul l-am cumparat cu niste bani castigati de mine, fiind prima data cand mi-am cumparat si eu ceva util din banii mei.

Cam aceasta a fost istoria telefoanelor mobile detinute de mine. THE END & To Be Continued.

2 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.