Scris pe

Tabara “Descopera-ti limitele!” – Cheile Sighistel

In ciuda vremii rele care se anuntase, cativa elevi ce au terminat clasa a 8-a si 3 liceeni am pornit spre Sighistel.

Luni dimineata, pe o vreme mohorata, eram in drum spre Sighistel. Pe la 1 ajungem, ecologizam locul de campat, ne instalam si facem o mica plimbare prin imprejurimi.

Mai spre seara tragem un concurs a la Robin Hood, o mamaliga cu braza si cu lapte la ceaun (yumiii..) si culcarea, ca ne-am trezit devreme.

Marti ne trezim cu ploaia pe noi. Era chiar ziua cad programasem tiroliana, catararea si tot ce era mai extrem! Si a trebuit sa renuntam pentru ca ne-a dusuit paa spre seara. Am reusit sa mai facem doar cateva exercitii la low ropes,insa avem sperante ca maine se-ndreapta vremea.

Nici o sansa! Miercuri deja am impresia ca s-o mutat musonu’ la noi. Nu vrea nicicum sa se opreasca ploaia asta. Azi trebuia sa facem o expeditie pe canion in sus. Pica si asta;(. Seara, dupa ce pierdusem orice speranta, se opreste robinetu’! Era mult prea tarziu sa mai facem ceva, insa dupa atata asteptare nu mai rezistam. Punem tiroliana si ne dam pe nocturna!

Joi in sfarsit soare! Tiroliana de 100 de metri si rapel paa la loc comanda!

Vineri, cu regret pentru ca vremea se indreptase, trebuie sa plecam. Mergem sa vizitam totusi Groapa Ruginoasa apoi spre casa.

ÃŽn afara de faptul ca vremea a fost sub orice critica, tabara a iesit destul de ok si anii urmatori sigur vom reveni si vom incerca sa ducem la bun sfarsit ceea ce ne-am propus pentru taberele din Sighistel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.