Scris pe

Suspect de furt!

This post is also available in: English (Engleză)

Cel mai mare lucru care ma enerveaza atunci cand ma duc la un magazin, fie el mai mare sau de cartier, este faptul ca oricine poate sa fie suspectat ca fiind hot.

Ati patit sa mergeti la un magazin de cartier, mai mic… si sa vedeti ca FIX unde aveti voi treaba isi gaseste si o angajata de aranjat raftul? Deci… eram la un magazin pe strada cu parintii mei, duminica la amiaza, imbracat de biserica, camasa elegant curat etc… si observ ca dupa mine se uita insistent o angajata de la mezeluri. Ce sa vezi, angajata de la mezeluri s-a gandit ca este momentul oportun sa vina langa mine si sa se faca ocupata aranjand niste tablete de ciocolata

As fi stat acolo numa sa vad cat rezista sa se prefaca ocupata, m-as fi distrat de numa.

Sau o alta situatie. Mergem la Lidl aproape zilnic. Avem 700 de Lidl-uri in Arad, alegem unul la intamplare, ne-am facut ruleta ruseasca “Eu ce Lidl vizitez azi”, o invartim si mergem unde pica.

Glumesc, in 90% din zile mergem la cel mai aproape de noi. Stim paznicii de acolo, sunt aceeasi mereu. Dar e unul din ei care la fel, parca mereu suspecteaza pe oricine de furta. Ba, si ma vede zilnic ne salutam dar am impresia ca mereu e printre rafturi sa ma urmareasca. Pai daca as fura din magazin, as mai merge asa de des? Si vorba aia, le facem ceva vanzare serioasa celor de la Lidl.

Deci da, urasc sa fiu suspectat de furt, desi nimeni niciodata nu iti va zice pe fata, dar totusi… in timpul asta parcarea de la Lidl e mereu plina de cersetori si oameni dubiosi! Acolo nu e bai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.