Scris pe

Sunt uimit de tara mea

In fiecare zi, sunt tot mai uimit de Romania. Ma surprind conducatorii tot mai mult. Ma uimesc oamenii care traiesc in aceeasi tara ca mine.

Parca nu imi vine sa cred ca in anul 2016, inca mai sunt oameni care considera cu un prejudiciu de peste 60 de milioane de euro este un lucru banal.

Nu inteleg de ce mai avem justitia in tara asta. Pentru ca daca justitia da un verdict, acest verdict nu se poate indeplini. Degeaba niste oameni decid ca trebuie recuperat acest prejudiciu urias, ca totul se rezolva cu un miting de 1000-2000 de oameni.

Asa simplu sa fie sa furi 60 de milioane de euro? Chemi apoi 2000 de oameni in piata care sunt cu tine, spui ca iti incalca libertatea de exprimare si gata? Ai scapat de pedeapsa?

Eu sunt singurul care crede ca totul se putea rezolva mult mai usor? Intact platea sediul in care se afla, sau platea o chirie si gata. Nu le incalca nimeni dreptul la libera exprimare. In secunda 2 cand au aflat ca trebuie sa paraseasca sediul, ei se puteau muta altundeva. Un sediu de televiziune nu este greu de mutat. Ei deja au logistica necesara, au tot ce le trebuie sa poata functiona si in alt sediu.

Dar nu, ei au ales sa minta lumea. Ca nu ii mai lasa sa emita. Ca au fost scosi la licitatie. Cu bullshit, ma scuzati de expresie.

Ce ma enerveaza pe mine ii lumea asta. Hai, Antenistii normal ca fac orice ca sa nu se mute si sa ramana in sediul lor, achizitionat cu bani furat. Dar oamenii, ce primesc oamenii de varsta medie ca ii sustin? Cum de sunt niste oameni, cele mai rationale fiinte de pe acest pamant, asa usor de prostiti?

Refuz sa cred ca lumea ii asa. Eu inca cred ca totul se poate schimba. Unii poate m-ar numi visator. Eu insa, sunt realist. Treziti-va lume! Daca nu, fur si eu numai 10 milioane de euro sa imi fac o casa. Va chem la miting sa ma salvati dupa. S-a facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.