Scris pe

SSD – Revive your PC

Zilele acestea am fost mai ocupat si nu am apucat sa scriu pe blog. Totusi, nu ma las. Acum am ajuns de la o lucrare la Nadlac (in curand poate scriu si pe aici + video) si m-am gandit sa scriu putin pe aici.

De ceva timp mi-am luat la laptop SSD. A fost ceva mai scump hardul de 120GB dar s-a meritat. In lucrarea de vineri pana astazi am facut grafica pentru o inregistrare video si am avut nevoie de viteza la laptop si cred ca acum am vazut adevaratul avantaj sa ai SSD. Deci Photoshop porneste in cateva secunde, daca vreau sa dau restart in maxim 1 minut pot sa imi reiau munca, etc.

Pe brosura care am primit-o cu SSD-ul scria ceva de genul revive your pc. Si este adevarat! Eu am doar un laptop i3 dar diferenta este enorma. Mai spunea un prieten ca cea mai mare frana pentru tehnologie in momentul de fata sunt hard-diskurile.

Ideea e ca daca vreti sa fiti pe deplin multumiti de laptopurile voastre, nu este nevoie sa iei altu nou… poti sa dai 200-300 de lei pe un SSD si laptopul o sa zboare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.