Scris pe

Soimos 2008

Ieri am petrecut clipe frumoase impreuna cu clasa, dar sa nu uitam si de dmon’ domn’ diriginte. Ne-am distrat, ne-am zgariat(o, si inca cum), am facut multe chestii ciudate dar faine.

Am umblat prin padure, am dat cu capu de un pom. Asta trebuie povestit :))… Fugeam in jos prin padure cand de odata un pom a aparut in fata mea… sau eu in fata lui? In fine… Ceea ce stiu sigur ii ca franele nu prea m-au ajutat si BAAAAANG am dat cu capu de pom.

Cand am ajuns la o vale, in padure(defapt, nu era chiar o vale, era forma pe unde mai demult curgea un parau), nu am putut sa o iau in picioare pentru ca nu aveam pomi sau altceva de ce sa ma tin si astfel am hotorat sa o iau in fund, cu sania imaginara. Desigur cand am ajuns jos, tot eram maro pe fund dar ce mai conteaza, se spala pantalonii nu? Sa nu uitam de faza pe care a facut-o Radu(una din ele) tot la aceasta vale, si anume: s-a hotarat sa mearga si sa o ajute pe Olivia sa coboare panta, da intr-un mod mai ciudat: a prins-o de mana si a tras-o in jos :)). A facut si ea o plimbare cu “sania imaginara” la fel ca si mine. O alta faza(defapt replica) de a lu’ Radu: Diru zice: “Eu nu vreau ciocolata ca ingrasa” da Radu raspunde pe cat se poate de serios: “Da ingrasa, da ingrasa frumos”. Toti nu am mai putut de ras :)).

Apoi nu avem cum sa uitam cand am urcat pe cetate, pe ziduri, am fost in camerele “ascunse”, ne-am catarat. Toti am avut emotii acolo, mai mari sau mai mici.

A, da, ce era sa uit… Cand am pornit de la Radna spre cetate, am mers pe sosea, in sir indian. Ce tare o fost sa vezi cum fetele salutau tirurile si imediat primeau un claxon in schimb :D.

De asemena am fost la Biserica Romano-Catolica unde am admirat fumusetile din ea. Intr-un sfarsit ne-a scos o babuta femeie in varsta, mica de statura, afara… De ce? Pentru ca ne-am pus in genunchi in spatele altarului sa facem poze, sa para ca ne rugam :)).

A fost cea mai faina excursie facuta cu clasa pana acum(din clasa I). Cu siguranta nu vom uita prima noastra excursie de la liceu, si peste ani vom vorbi intre noi: “Mai stii cand ai ramas agatat pe perete atunci cand am fost la Soimos si ne cataram pe ziduri? Sau cand ai dat un cap de pom?”.

Am postat cateva poze pe noul PhotoBlog. Click aici pentru a le vedea.

Ping(pong)-uri la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.