Scris pe

Soferii din ziua de azi

Se pare ca in ziua de azi, toti soferii se grabesc sa ajunga la destinatie si uite asa a devenit si Aradul un oras foarte aglomerat(nu zic ca inainte nu era… dar nah).

Ma plimbam eu azi cu bicicleta, pana pe “bulevardul” Aurel Vlaicu si mergand eu pe strada mea, inspre destinatie, ma claxoneaza o masina. Bun, o las in pace, cred ca o fi gresit persoana. Merg cat merg si iar, aud un claxon. Vreo patru masini au tot claxonat.

Ma frate, ce au soferii din ziua de azi? Merg regulamentar, nu incurc pe nimeni, dar ei tot claxoneaza bicilistii. Ce aveti cu noi? Daca v-am “claxona” noi cand treceti pe rosu, nu dati prioritate pietonilor ce s-ar intampla?

Unii, daca se cred si destepti, mai deschid geamu’ la tine si iti zic: “Ai grija pe unde mergi!!!”(mie inca nu mi s-a intamplat, dar am vazut la altii).

Ca tot venii vorba de soferi, ar trebui sa fie amendati cei care nu dau prioritate la trecatori. Cateodata stau altii la semafor, se face verde, dar nu pot trece din cauza ca masiniile continua sa treaca. Am auzit ca la inceput, cand au dat legea asta, amendau drastic soferii, dar acum, pe politisti ii doare in cot.

Asa ca, soferiilor, am doua lucruri sa va spun. Unu – nu mai claxonati biciclistii fara motiv si Doi – Dati prioritate pietoniilor.

2 comentarii la acest articol

  1. In general biciclistii sunt claxonati pentru atentionare. Cum soferul nu ii poate citi gandurile sa vada ce miscare va face biciclistul pana este depasit, el claxoneaza pentru a-l anunta: “Ba, e unu in spatele tau care iti poate da titlul de raposatul, stai linistit pe marginea benzii”.

  2. soferii au devenit foarte violenti in trafic. eu sunt sofer de ceva timp dar vara asta mi-a pus capac. sunt extrem de multi idioti cu carnet pe strazi asa ca ai mare grija. mare e prostia in romania si se vede foarte bine in trafic. eu incerc sa pun la cale o campanie impotriva violentei in trafic, dar pana acum nu s-au aratat foarte multi doritori 🙁
    drum bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.