Scris pe

Sleep Cycle alarm clock

Pentru ca sunt un utilizator fericit de iPhone si imi place foarte mult iOS (o sa mai scriu despre asta), din cand in cand o sa mai fac recomandari de programe pe care le folosesc eu si mi se par utile.

Astazi vreau sa va zic despre “Sleep Cycle alarm clock”.

De multe ori imi pun ceasul sa sune la ora 8, dar atunci cand suna sunt extrem de obosit si tot apas pe butonul de snooze. Foarte rar ma trezesc si sunt gata sa ma dau jos din pat. Asta pentru ca alarmele obisnuite stiu sa faca un singur lucru: la ora specificata suna. Somnul are mai multe faze, iar daca te trezesti intr-o faza nepotrivita, trezirea poate fi un chin.

Sleep Cycle alarm clock este o aplicatie foarte tare care tine cont de faza in care te aflii. Cum face asta? Specifici ora la care vrei sa te trezesti, iar aplicatia seteaza un interval de 30 de minute (se poate modifica marimea intervalului) in care te va trezi. Dupa ce ai setat ora, bagi incarcatorul, pui telefonul pe pat undeva pe langa tine cu ecranul in jos (ca sa stinga ecranul), iar aplicatia foloseste senzorul de miscare al telefonului la potential maxim. Astfel iti va detecta miscarile corpului si va stii in ce faza a somnului te aflii.

Desigur, multi prefera sa tina telefonul departe (radiatii si cine stie ce motive mai au), dar chiar si acestia pot folosi aplicatia si sa puna telefonul in Airplane Mode, astfel sunt feriti de eventuale “radiatii”.

Am folosit mult timp aplicatia inainte pe iPhone 4, iar acum de cand am iPhone 4s am instalat-o iar. Dupa ce te trezesti ai un grafic cu felul in care ai dormit, poti vedea zilele anterioare, la trezire ti se poate verifica pulsul si multe chestii utile (poti vedea cate ore ai dormit, cate ore ai dormit toata luna, etc).

Aplicatia pentru mine a dat roade si inca da: atunci cand ma trezesc parca ma simt asa odihnit si gata de trezire, nu imi este deloc greu sa ma dau jos din pat.

Aplicatia costa 0.99$ si este pe AppStore – aici. Merita sa o luati si sa o folositi pentru a avea o trezire mai usoara si pentru a va inbunatati somnul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.