Scris pe

Si intr-un final sunt acasa

Dupa doua saptamani pline. Deja v-am zis cum a fost la Altringen, acum am sosit de la Chisindia, din tabara. Ce ciudat ii cu lumea in jurul tau dupa ce ai stat izolat o saptamana in munti, doar intr-un grup restrans. Au fost 5 zile superbe, cu mici exceptii si prostii pe care le-am facut. In rest, vremea a fost super, doar in ultima zi a plouat. Noaptea in cort era destul de frig, eu aveam si caciula pe cap sa dorm mai la caldura.

Apropo, ii naspa sa faci o baie fierbinte dupa ce ai multe julituri si taieturi, va zic eu. Si mai ii ciudat sa faci baie in vana unde locul este mai mic, dupa ce ai facut in fiecare zi baie in vale, cu baraj construit de mine. Simt ca nu am loc. Simt ca apa ii prea calda, pe langa paraul de acolo. Chiar, cand a plouat raul s-a si umflat si din pacate s-a si murdarit, dar asta nu ne-a oprit sa intram si sa facem baie.

Acum in Arad ii o furtuna groaznica, tuna si fulgera la greu. Ce fain ii sa ai un laptop in astfel de situatii. Stau in pat si scriu. Super. Hai ca deja sunt obosit si vad ca ii ora 11:45(ora de pe blog ii reala, cea de pe laptop ii dereglata). Poze maine.

1 comentarii la acest articol

  1. maa spune:

    ooo da :X si nu numai tu ai facut baraju 😀 ……si chiar ii ciudat blocuri 😐 etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.