Scris pe

Si incet incet dispare

 michael-jackson-searches

In prima zi deja toate siteurile, toate blogurile si toti oamenii vorbeau despre Michael Jackson. Toti cautau detalii despre el pe Google, dupa cum se vede si in grafic. Dar incet, incet lumea a incetat sa caute detalii despre el pe Google. Sper ca a fost doar o faza de moment si nu voi mai auzit foarte des numele acesta. Pana acum nu era bagat in seama iar acum 60% din romani au devenit fani. Ca de obicei cand moare cineva: nu ii valorificat decat post-mortem.

2 comentarii la acest articol

  1. “Pana acum nu era bagat in seama iar acum 60% din romani au devenit fani.”

    Vorbesti aiurea. Cum adica nu era bagat in seama? Te referi la faptul ca nu era dat la televizor. Pai bineinteles ca nu, pentru ca nu facuse nimic interesant. A fost doar perioada in care si-a anuntat concertele de adio, cand a aparut putin pe la tv si pe internetul romanesc, apoi nu s-a intamplat nimic, apoi a murit.

    Peste 60% din Romani au devenit fani peste noapte? Bai, esti nebun? Tu ai auzit la televizor de concertele lui in Romania, la fiecare participand in jur de 70 de mii de oameni right? Si asta doar pentru ca 70 de mii era maximum de locuri posibile.

    Nu mai trage concluzii generaliste pentru chestii pe care tu le resimti doar pe plan local. Poate ca tu nu auzi de Jackson prea des, insa mare parte a prietenilor mei asculta, deci eu la scoala in fiecare zi auzeam vorbindu-se de el, concertele lui, melodiile, albumele, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.