Scris pe

Se schimba vremurile

ÃŽmi amintesc ca prin clasa a cincea cand cineva isi cumpara un MP3 era cineva, chiar daca acel MP3 nu era de firma ci era ceva fantoma. Toti ne miram, wow, cu ce ocazie ti-au cumparat parintii tai MP3-u asta? Cat au dat pe el? Mirare mare.

Ei bine, vremurile se schimba si astazi, cand vezi pe cineva cu un MP3 negru si patratos, ba inca mai ii si pe USB 1.1, incepi sa razi sau chiar sa iti bati joc de acel cineva, uitand de unde ai pornit si tu, nestiind poate situatia financiara a acelui om. Tu stii doar ca la moda acum sunt gadgeturile de la Apple, toti trebuie sa aiba macar un Mini Ipod, de ala minuscul si fara ecran, dar macar are ceva de la Apple. Am mai vazut ca ii la moda si sa iti iei un gadget daca se poate cu peste 30 de GB, chiar daca tu nu ai nici 2GB de muzica in total pe comp. Naspa moda asta… fiecare ar trebui sa asculte la ce vrea, cum vrea si cand vrea.

Sa nu ma intelegeti gresit, in continuare imi va placea Apple si tot ce ei fac, acum doar spun ca nu e necesar sa iti iei un ipod de la ei doar ca sa fii la moda, ci trebuie sa iti iei pentru ca asa vrei tu, din propria initiativa.

2 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.