Scris pe

Se mai modernizeaza si CFR-ul?

La amiaza mergeam la Vinga cu trenul, acum ma intorc. Am fost uimit ca a ajuns trenul la 21:01, si la 21:02 a plecat, exact cum era in mersul trenurilor. Mai mult. a venit un tren super modern. Usile se deschid prin apasarea unui buton, scaune super comode, tapitate, pe partea cealalta a mea este chiar si o priza, lumina. Vagonul nu sare la fiecare denivelare, merge lin si nu se aude galagie. Cam asa arata inauntru:

IMG_1695

Deja de cand am inceput sa scriu postarea aceasta am ajuns in Valea Viilor (cand am inceput eram in Sag, inca nu eram plecat de acolo), deci trenul merge si destul de repede (cel putin mai repede ca cel de la amiaza).

Poate ca trenul asta e demult in circulatie, dar eu cum nu prea mai merg cu trenul il vad ca pe ceva nou. Poate ca si pe un semn ca CFR-ul se mai modernizeaza, nu ramane in totalitate la fel. Bine, se pare ca tot stam aici in Valea Viilor, in mijlocul pustietatii (zici ca suntem intr-o scena de aia de filme cu cowboy in care trenul trece prin desert si oricand este posibilitatea sa apara niste pradatori pe cai, sa intre in tren si sa ii jefuiasca pe toti… asa te simti aici in mijlocul campului)…. poate ca nu o sa ajung in timp record la Arad. Dar totusi, merg in confort. Si am priza pentru iPhone! Cius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.