Scris pe

Salutare tuturor

Aici Gigel. Care Gigel? Stai sa imi amintesc cum ma mai cheama… Gigel Dividi. Sunt un nou autor pe blogu; lu’ Filip.

De mic am fost abandonat prin podul casei lu’ Filip si am zacut acolo foarte mult timp, pana azi cand Filip a trecut prin vizita in pod si i-am sarit in cale. M-a luat cu o mana calda si m-a adus la un loc si mai cald: camera lui. Aici este mult mai placut ca in pod. Sa va arat poze cu mine pentru prima data la caldura.

dsc06121 dsc06120

Totusi, inca sunt mic si nu stiu prea multe lucruri. Dupa ce am stat putin pe lemnul care avea lucruri pe el(mai tarziu am aflat ca se numeste birou), Filip m-a urcat pe o cutie luminoasa din care iesea caldura prin niste gauri mici. Cred ca se numeste monitor daca imi aduc eu bine aminte.

dsc06122

Un moment am crezut ca raman singur din nou, dar apoi am aflat ca Filip fusese doar la WC. Pentru ca m-a speriat asa de tare, Filip a hotarat sa se recompenseze pe mine: m-a pus pe un alt birou mai putin inalt, mi-a pus ceva chestii pe urechi si acolo auzeam tot felul de melodii. Am ramas tare uimit. A fost prima data cand am ascultat la un aipod.

dsc06123 dsc06124

Acum a venit sora lui Filip si m-a jignit: a zis ca sunt fata. M-am suparat pe ea. Spuneti si voi, chiar arat ca o fata? :((

Am aflat ca am si un frate, care sta undeva in gradina. Am aflat ca fara discutii, el mananca mult mai mult ca mine. Eu sunt mai pretentions ca el. Imi place sa manac doar Pedigree.

Hai cam atata pe astazi, ma duc sa trag un pui de somn in cutia lui Filip(sau voi ii ziceti pat?). Ham Ham.

2 comentarii la acest articol

  1. Marius spune:

    FAINA >>>IOJi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.