Online | |

Rise Project au un server de 2 bani


Celebrii de la Rise Project au publicat recent primul articol despre informatiile gasite in valiza de pe campul din Teleorman. Aici.

Problema e ca daca incerci sa accesezi site-ul lor este picat sau se incarca extrem de greu. Inteleg, multa lume intra sa citeasca despre ce au scris. Pe langa asta mai toate publicatiile dau link catre ei.

Dar nu inteleg ce server de 2 bani sa ai care nu poate incarca cateva imagini si o pagina cu text? Nu trebuie sa dai mai mult de 10-20$ pe luna pentru un server care sa faca fata la traficul pe care il au ei.

Eu unul si daca as fi avut vreodata in cap sa le donez niste bani, nu o sa o fac din doua motive: 1. cer ca milogii la fiecare X paragrafe si 2. ce fac ei cu banii, ca in servere care sa duca un trafic decent nu investesc nici macar 20$ + un tip care sa le configureze serverul ok.

Na, cat am scris articolul inca nu s-a terminat de incarcat pagina. Poate citesc si eu pe diseara. Daca isi revine serverul lor de 2 bani.

Postari asemanatoare

3 responses to “Rise Project au un server de 2 bani

  1. Cred că nu realizezi câtă infrastructura e in spatele unui site care sa tina spike-uri că cele de azi. Cu 20 de dolari nu faci load balance-uri, cache so alte cele.

    Și nici nu se justifica, pentru un Spike de câteva zeci de mii de unici simultan, o data pe luna.

    1. Vorbim despre load balance cand nu avem CDN sau Full page cache? E ca si cum ai vrea sa inveti sa conduci dar iti cumperi direct Tesla full auto…

    2. Adica da, poti lua o Tesla sa inveti pe ea sa conduci, dar e cel mai eficient mod de a invata? Poti la fel de bine sa inveti pe o masina de 500€ intai.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.