Scris pe

Riscul de a sta la casa

Nu am avut extrem de multe probleme de cand ne-am mutat la casa, dar au fost cateva care au necesitat interventie de urgenta. Pe cand in cei 4 ani de stat la apartament nu prea am avut nicio avarie asa urgenta.

Inainte de Craciun a inceput in filtru de la bransamentul de apa sa picure. Fiind deja Ajunul Craciunului, nu am mai chemat pe nimeni si am asteptat sa treaca sarbatorile. Pana ieri, 7 ianuarie cand a venit instalatorul care ne-a facut cam tot in casa. S-a uitat, a desfacut filtrul, l-a curatat, o vreme nu a mai picurat.

Azi, 8 ianuarie, a inceput dintr-o data sa tasneasca apa si am vazut ca s-a crapat filtrul. Am inchis apa in toata casa, acum nu avem apa pana maine cand am apelat la un prieten instalator sa vina sa ne ajute. A fost amabil la ora 23 sa ma sune sa intrebe ce si cum si sa programam pe maine dimineata sa rezolvam avaria.

Mai astept si luni o alta echipa sa vina sa re-aseze niste tigle, ca a batut iara vantul ca la un uragan si cateva sunt miscate de la loc, sper sa nu vina ploaia pana luni.

Deci da, greu sa stai la casa cand ai de rezolvat avarii de felul acesta… Teoretic puteau sa apara si la bloc, insa acolo e totul mai usor decat la o casa.

A fost o zi grea si care m-a secat de energie din toate partile, dar nu puteam sa imi stric streak-ul de 5 zile de scris la rand pe blog :). Ne citim maine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.