Scris pe

Reguli noi in tramvaie… facute de babe

Daca nu ai chef sa citesti, da play mai jos, este exact acelasi articol doar rostit!

Este ora 3 si ceva, ies de la un client si vreau sa ma duc cu tramvaiul in urmatorul loc. Ma duc o statie pe jos pentru ca la primarie nu este nici automat nici chiosc de unde sa iti poti lua bilete. Ajung in statie ma grabesc sa iau bilet si urc in tramvaiul ce deja dadea sa plece. Am uitat sa zic faptul ca intre timp mi-am cumparat si eu ca tot omu flamand doi covrigi de la Gigi!

In tramvai tot felul de lume, un boschetar care facea aerul sa fie de ne-respirat…si asa mai departe. Si sa nu uitam de aglomeratie. O aglomeratie frate ca la fiecare statie a trebuit sa ma dau jos din tramvai ca sa poata altii sa coboare.

In timp ce asteptam sa ajung la destinatie, m-am pus sa mananc… ca sa castig timp… si la scurt timp dupa ce mi-am inceput covrigul, o tanti cu parul alb se uita la mine cu o fata de zici ca am dat in cap cuiva si zice cu o voce pitigaiata “Tinere, daca in tramvai sunt femei gravide si li se face pofta de la covrigul tau? De ce manci ca nesimtitul? Nu stii ca nu ai voie sa mananci in tramvai nici macar covrigi?”. Nu am zis nimic desi as fi putut sa obiectez sau etc… eu sunt un tip mai calm :)). M-am dus in spatele tramvaiului prin aglomeratie mancand covrigul…

Deci aveti grija la ce faceti in tramvai… orice din ce faceti poate fi contestat de cate vreo baba dusa cu pluta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.