Scris pe

Real chiar ca este fara egal

[important]Am mai scris un post dar nu stiu cum s-a sters.[/important]

Astazi am fost la Real in Arad oentru prima oara de cand s-a deschis. Am fost pentru mai multe lucruri. Am ajuns la un raft unde cica toate produsele erau 3.99 lei. Pe acel raft erau multe produse, din care am ales doua: o lesa de culoare albastra si una de culoare rosie. Am aruncat-o pe cea albastra in cos si cea rosie am pus-o inapoi. Am continuat sa luam ce aveam pe lista.

Am ajuns la casa si vanzatoarea a trecut toate produsele pe deasupra bipaitorului. Cand a trecut si lesa mea:error. A incercat sa bage codul manual:ERROR! Atunci vanzatoarea ne-a spus ca produsul nu se afla in baza lor de date si ca s-ar putea sa fie din alt magazin. Pai cum ba frate sa fie din alt magazin cand ei aveau un raft plin de asa ceva. Cum au putut ei sa bage produsele in magazin fara ca ele macar sa fie inregistrate? Nu stim. Si tocmai de asta, Real este fara egal.

1 comentarii la acest articol

  1. ioji spune:

    sa iti mai zic eu ceva ….si eu pt prima oara am fost la real ..si am fost cu parinti si am luat suc mai multe baxuri acolo scria ca costa 3 lei pepsi la 2 litri am luat mai multe vreo 4 dar cand sa ajungem la casa cica ii 3.7 lei deci mda ce sa zic :)) fara egal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.