Scris pe

Puterea obisnuitei – Azi la Lidl

Cred ca Aradul este in top la numarul de magazine Lidl. Sunt pareri pro si contra, dar mie imi place ca se construieste chiar si un magazin, pentru ca schimba complet modul in care arata o zona. De exemplu, s-a deschis acum un Lidl nou peste drum de mall-ul din Arad si foarte multi ziceau ca de ce s-a mai deschis, ca sunt inca 2 in zona. Dar imaginati-va ca in orasul acesta… frumos… sa zicem, ca urat nu e…. peste drum de mall era dita mai fabrica si un gard de beton. Asta era zona noastra mai de “shopping”, cu uzina de vagoane sau de strungarie peste drum.

Ei bine a venit Lidl si a daramat, a facut o parcare imensa, semafoare, intersectie noua si a schimbat complet zona. Inca mai avem acolo fabrica, dar speram ca in 10 ani o sa se mute in zona industriala, ca acolo e locul fabricilor.

In fine, nu despre asta am vrut sa scriu dar m-am luat cu altele.

La Lidl-ul acesta nou, cand intri dai de un hol de unde iti poti lua cafea si merge la baie si apoi intri in magazin. Exista si o particularitate speciala: usa de intrat in magazin e in partea stanga si cea de iesit in dreapta.

Oamenii sunt obisnuiti in general sa intre si sa mearga tot drept la usa din dreapta. Dar cand ajung la usa: surpriza, nu se deschid usile. Lidl – Meriti sa fii surprins. Astfel ca daca stai putin la o cafea in holul acela, vei vedea multa lume amuzanta care mai ca nu se loveste de usa care nu se deschide, pentru ca pe acolo normal oamenii ies. Sau oameni care reusesc sa intre dar isi dau seama ca acolo sunt doar casele si se intorc.

Am reusit si eu in cateva secunde sa filmez pe cativa oameni amuzanti, pana a iesit Cata din magazin. Observati cum unul se baga cu cosul in usa? :)) Sau omul care intra cumva si iese nedumerit. Super amuzant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.