Scris pe

Prostia la RDS

Suni la RDS, spui ca nu merge internetul cum trebuie, mai dai tu niste detalii si scapi ca ai pus la DNS server ip-urile de la OpenDNS, fara sa vrei. Imediat auzi replica “A, pai de aia nu va merge bine, introduceti iara la DNS server 193.231.249.1”. Bine, va sun inapoi in cateva minute.  Nu fac nici o modificare, doar astept 5 minute si sun iar. “Bun, vad ca ati modificat DNS-ul. Acum ar trebui sa va mearga obisnuit”.

Ba oamenilor, cat de greu ii sa spui ca de sarbatori merge de obicei mai greu, ca toata lumea e pe net si de aia nu poti vedea un filmulet pe youtube calumea. Nu, ei cauta motive, ai schimbat DNS-ul la OpenDNS si de aia va merge asa greu. Prostie “a la RDS”.

3 comentarii la acest articol

  1. Si eu sunt abonat la RDS si deja incep sa ma supere unele chestii pe care le fac. S-ar putea ca din vara ( de fapt de la inceputul lui Iunie ) sa imi termin contractul cu ei si sa incerc sa imi caut alt furnizor mai OK.

  2. Incearca sa le ceri MTU-ul odata, sa iti spuna ca nu ofera suport pentru retelistica 😆 . Poanta e ca eu am OpenDNS setat pe router si am ajuns pe blogul tau cautand name server-ele de la RDS (ca sa nu mai modific configuratia pentru a le afla, imi era lene). Le cautam tocmai pentru ca OpenDNS a dat pentru prima oara chix in seara asta si nu-mi mai rezolva mail.google.com bine. 😀 Guess nobody’s perfect.

    Seara faina si merci 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.