Scris pe

Promisiune dusa la capat

Adica inca nu ii la capat. Despre ce ii vorba? Falca a promis la alegerile locale ca daca va mai fii inca odata ales, va moderniza Bujacul. Primul pas, a zis el, va fii sa bage canalizare in Bujac si odata cu asta sa modernizeze si drumurile.

Astazi a sunat cineva la sonerie si a mers sora mea sa raspunda. Un nene era. Un nene pe care l-o interesat sa afle numele strazii(desi la colt scrie clar: Brancoveanu). M-am gandit eu ca poate sunt cei cu canalizarea, dar nu am fost sigur. Acum, cand a venit mama mea acasa, niste oameni erau in fata portii si masurau nu stiu ce. Atunci, mama i-a intrebat ce se intampla, iar ei au raspuns ca de maine incep sa sparga strada si sa bage canalizare. Era si momentu, ca de cateva luni tot zac ditamai tuburile pe marginea drumului. Pe strada paralela deja au inceput. Tot este spart, tot este cu susul in jos. Abia astept sa vad daca o sa mai fie aglomeratie cu masinile care vin pe teren. Nu o sa mai aiba unde parca >:). Super.

Tipul a mai zis si ca Bujacul o sa fie cel mai frumos cartier. Era si momentu. Toti primarii nu ne-au bagat in seama. AU modernizat doar Micalaca si mai stiu eu ce  cartiere, da pe noi ne-au lasat asa. Bravo Falca. Sper sa faci o treaba buna cu strada mea si cu Bujacul in general.

1 comentarii la acest articol

  1. moa spune:

    mda bujacu UTA II CEL MAI FRUMOS CARTIER DOMNULE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.