Scris pe

Problogger.ro – beta version

Anul 2009 se pare ca va fi unul foarte bogat in ceea ce priveste aparitia unor noi site-uri. La ceva timp dupa aparitia Comunitatii Bloggerilor sub 18 ani, apare un nou site, o alternativa la blogoree.ro si anume problogger.ro. Nu stiu eu inca prea multe detalii si nici nu vreau sa dau doar copy-paste din comunicatul de presa, asa ca in cele ce urmeaza va las sa cititi acest comunicat. Tin sa va mai spun ca titlul de Project Manager ii este atribuit lua€™ @dheo.

Comunicatul de presa:

Astazi, 9 martie 2009, s-a lansat in varianta beta problogger.ro – comunitatea bloggerilor pro din Romania. Site-ul este o resursa utila pentru toti bloggerii romani sau pentru toti cei care doresc sa isi inceapa un blog. Acesta va pune la dispozitia utilizatorilor o colectie de articole utile scrise de cei cu experienta in domeniul “bloggingului”.

Proiectul reprezinta realizarea unui vis al catorva bloggeri si webmasteri romani de a avea la indemana o colectie nisata de linkuri utile. Obiectivul principal este acela de a promova continutul cu adevarat relevant din onlineul romanesc si a stabili contacte intre oamenii care il compun.

Site-ul problogger.ro este constituit ca o colectie de articole scrise de cei cu experienta in domeniu, iar facilitatile existente permit inchegarea unei comunitati pe aceeasi platforma. Astfel, orice utilizator are posibilitatea de a-si personaliza profilul adaugand o multime de detalii personale, incepand cu orasul natal si descrierea proprie si mergand pana la conturile de pe retelele sociale, sau updateurile de pe twitter.

Proiectul este lansat de un tanar blogger roman, Daramus Ovidiu, ce are blogul dheo.ro, iar ca parteneri in echipa de administratie fac parte Krumel, proprietarul blogului krumel.ro, Muresanu Andra, de la xpriment.com, Marius Jepan a€” mariuskl.info si Gabriel Udrescu, afaith.eu, segmentul tehnic fiind asigurat de catre Paul Dobre, programator si designer.

Comunitatea problogger poate fi accesata la adresa www.problogger.ro
Daramus Ovidiu, Project Manager problogger.ro
Contact: dheo [at] problogger [dot] ro
http://www.dheo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.