Scris pe

Prison Break – Descrierea oficiala a sezonului 4

“Dupa ce au reusit sa evadeze din inchisoarea panamiana de cosmar, Sona, Michael Scofield si Lincoln Burrows sunt hotarati sa se razbune pe Companie, care este raspunzatoare pentru ca le-a distrus vietile si au ucis-o pe femeia iubita de Michael, Dr. Sara Tancredi. Pe parcursul incercarii de a face dreptate, lumea lui Michael este intoarsa cu susul in jos atunci cand acesta afla ca Sara traieste. Realizand ca este singurul mod de a fi cu adevarat liberi, Michael si Lincoln pleaca in cautarea Sarei si incearca sa distruga Compania. Ajutati de un agent guvernamental, ei aduna un grup de aliati, incluzand pe Mahone, Sucre si Bellick, pentru a-i ajuta in incercarea lor aproape imposibila. Din nefericire pentru cei doi frati, ei sunt nevoiti sa il primeasca in echipa si pe T-Bag deoarece acesta se afla in posesia unui lucru vital care ii poate ajuta foarte mult. Curand vor descoperi ca singurul lucru mai greu decat sa evadezi dintr-o inchisoare este sa intri intr-una.”

Distributie: Dominic Purcell- Lincoln Burrows, Wentworth Miller – Michael Scofield, William Fichtner – Alexander Mahone, Amaury Nolasco – Fernando Sucre, Wade Williams – Brad Bellick, Robert Knepper – T-Bag, Sarah Wayne Callies – Dr. Sara Tancredi, Chris Vance – James Whistler, Jodi Lyn Oa€™Keefe – Susan B. Anthony, Danay Garcia – Sofia.

Sursa: FOX

In plus fata de descrierea oficiala, actorii din Prison Break au dezvaluit cateva secrete din sezonul 4 la petrecerea Fox Upfronts de saptamana aceasta:
– Wentworth Miller a spus ca daca ar trebui sa descrie sezonul 4 din Prison Break, cel mai repede i-ar veni in minte fraza “the Dirty Seven”, stiut fiind faptul ca toti preferatii nostri vor trebui sa-si uneasca fortele pentru a dobori Compania.

– Wentworth a confirmat faptul ca Michael isi va da jos tatuajul in acest sezon.

– Dominic Purcell este foarte incantat de mutarea filmarilor la Los Angeles. “Era si timpul!” a declarat el. Initial, actorilor li se promisese ca se vor muta la L.A. inca din primul sezon!

Preluat de pe tvblog.ro. Pagina fara reclame in post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.