Scris pe

Primarul prompt la datorie

Scurt, ca sunt obosit si asteapta sotia sa scot hainele din masina de spalat si daca vine jos si nu sunt scoase imi inchide blogul.

Arde groapa de gunoi din Arad. Fum mare, gros in tot orasul. Toata lumea vede pe net de unde vine fumul, toti sunt la curent. Primim ro-alert. D’astea.

Eu cu doi prietem mergem la cateva sute de metri de foc si facem live pe social media. Plecam dupa aproape 2 ore ca ne plictiseam deja si focul incepea sa se restranga cat de cat.

Ajung acasa, fac dus ca sa scap de mirosul de fum de plastic.

Ce sa vezi, posteaza si primarul ca e la datorie cu toata echipa. Fix cand plecam noi de acolo i-am vazut Dusterul si pe langa el toti consilierii smecheri PNL.

Asta da viteza de reactie si promptitudine. Sa ajungi la locul faptei chiar spre “final”, dupa ore intregi in care focul a ars.

Mnoh… poate a fost plecat omul la distractie, ca totusi e weekend.

Ma duc la haine, ca mai am timp, nu a coborat Cata inca!

Later edit: hai ca am scos si hainele si inca nu e Cata jos, mi-a venit o idee in timpul asta: cred ca tot fumul asta, desi toxic, o sa fie efectiv mai eficient decat tot stropitul de fatada a primariei anti-tantari. Pentru ca dezinsectia la noi de cativa ani de zile e o bataie de joc. E la fel de prompta interventia primariei ca a primarului din seara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.