Scris pe

Povesti cu si despre CFR

In postul “Nu merge infofer.ro“, care spre surprinderea mea are foarte multe vizualizari, cele mai multe venind de la Google, un cititor pe nume Petre Flori ne spune ce a patit el mergand cu trenul de la Oradea la Mangalia si retur. Provocarea mea pentru voi: daca aveti vreo poveste haioasa sau ati patit ceva in timp ce mergeati cu trenul in Romania(CFR) va rog sa o spuneti intr-un comentariu la acest articol! Mai jos prima poveste, a lui Petre Flori (via):

Am calatorit in aceasta vara de la Sibiu la Mangalia prin Medias cu R 936 Oradea a€” Mangalia si retur. Dupa ce ca aceasta calatorie dureaza aproape16.30 ore, la plecarea din Mangalia vagonul 16 din R 935, in care am calatorit a fost neiluminat pana la Buzau unde un “meseiras” electrician a rezolvat problema in 3-4 min. Ma intrb ce s-a facut la Mangalia unde trenul a stationat peste 9 ore si unde probabil un sef revizor a semnat ca trenul are toate problemele rezolvate pentru o calatorie pana la Oradea? Cum si-a permis seful de gara, impegatul de miscare, seful de tren sa dea plecarea si sa ajunga la Constata cu 30 min intarziere? In tren cei mai multi calatori nu au aratat biletele de calatorie, intrucat ei nu au negociat pretul biletului la casa de bilete ci au fost taxati exact ca ceilalti calatori care au avut si lumina. Comportamentul conductorului de bilete a lasat foarte mult de dorit pe culoarele acestui vagon, atunci cand la Basarabi un calator care fuma in wc(fumatul este interzis cu desavarsire in tren, deci si in wc, dar respecta acest lucru doar nefumatorii) a tras semnalul de alarma.
Domnilor ministri, secretari de stat, directori de regionale, sefi de revizie etc.va intrebati de ce nu sunt rentabile tr. de calatori??? cand un autobuz al unei ferme de tp. din Rm. Valcea face doar 8 ore pana la Sibiu de ce as mai merge eu sau alti calatori cu trenul???
Astept un raspuns competent!!!!

Ping(pong)-uri la acest articol

2 comentarii la acest articol

  1. O singură dată am umblat cu trenul ÅŸi atunci am păţit o fază aiurea: s-a stricat locomotiva, ne-a întârziat o oră ÅŸi am pierdut trenul ce urma să-l luăm după ăla… A fost super aiurea să stai 4 ore în gara din răscăcăuÅ£ii de câmpie în aÅŸteptarea unui tren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.