Scris pe

Populara bagata pe gat

Dimineata am plecat bine dispus de acasa, am asteptat autobuzul vreo 5-6 minute si in cele din urma a ajuns in statie. Am urcat, din primele secunde mi-am dat seama: voi avea de-a face cu un sofer iubitor de muzica populara. Pfuai. Nu va spun cat chin, sa asculti muzica populara, da populara rau frate, vreo 20 de minute pana ajungi la destinatie. Si nu era incet, era foarte tare. Daca mergeam eu cu telefonul si bagam un P.O.D sau Pillar imediat comenta dar asa el are voie sa ne bage populara pe gat? Nu prea cred, doar ca nimeni nu are tupeul sa comenteze in ciuda faptului ca toti se strambau si faceau mutre pe ascuns a€” nu cumva sa fie vazuti de sofer.

Apoi, alta bomba. Cand sa schimb autobuzul a€” ce sa vezi frate. Inca un impatimitor al muzicii populare (a se citi manele mai “usuoare”). Apoi m-am gandit: poate pentru ca a murit Ion Dolanescu peste tot acum muzica populara? Inainte parca nici nu am auzit de el, acum toti sunt fani a lui post-mortem. Ma enereaza lumea asta a€” cea care in timpul vietii nu valorifica artistul iar dupa moarte trece in alta extrema a€” il venereaza. Apoi sa nu va mai zic ca ma eneveaza soferii care pun muzica tare in autobuz a€” dar nu orice muzica, ci doar manelele si populara.

1 comentarii la acest articol

  1. ioji spune:

    asai ma :))….ca si cu cozma ala de handbal nime nu il cunoastea da dupa ce a murit toata lumea jucatorul nostru de handbal dar aia habar nau cinei :)) ……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.