Pirosh

Eu cand vin de la scoala de obicei traversez terenu care ii vis-a-vis de mine ca sa nu il inconjor degeaba. Astazi era meci pe teren si la una din porti era un… om (nu prea ii poti zice gardian sau altcumva desi avea uniforma de la PIROS) l-am intrebat daca ma lasa sa traversez ca sa nu ocolesc tot terenu ala, si el nervos “NU!”. L-am intrebat de ce si la fel de nervos a zis “NU FII OBRAZNIC, DU-TE IN TRIBUNA”. Na, l-am lasat in pace, poate era nervos ca sta prea mult in picioare la varsta lui si na, facea pe duru. Am traversat, si cand ajung in fata casei ghici ce masina bloca circulatia? Aveti 3 incercari sa ghiciti! Da, masina celor de la PIROS (firma de securitate). MDAA, bine ca voi puteti bloca. Fain ba, fain! Le furam mingea la aia daca doar traversam si eu? Nu, astia fac pe durii!

1 comentarii la acest articol

  1. Omul ala are un job. Singura lui datorie e sa asigure paza perimetrului respectiv! Daca il vede seful ca te-a lasat pe tine sa treci, ii zice "Ba! Un lucru te-am pus sa faci, si nici ala nu esti in stare! You're fired!". Ce obligatie are el sa te lase pe tine? De unde stie ca nu ai petarde in buzunar ca sa arunci catre echipa adversa? Chestii din-astea s-au mai intamplat pe stadioane, si de aceea se instituie paza in timpul meciului. Simplu si direct! Pentru ce sa iti faca tie favoruri cu riscul jobului sau? Oricum, nu cred ca ai mers la el sa ii zici ceva de genul "Nu va suparati! Buna ziua! Ma lasati si pe mine sa trec pe aici, va rog?", si el sa iti raspunda "Nu fii obraznic!"…
    In plus, spune-mi si mie CE BLOCHEAZA aia cu masina? Ca poate nu vad eu ce trebuie. Eu vad o masina parcata pe un drum pe domeniul public, in dreptul spatiului verde, fara sa intre in raza aleii de iesire din curtea casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.