Scris pe

Pareri curier DPD 2022

Articol putin biased, pentru ca e despre experienta noastra cu DPD.

Am comandat de la un magazin online o saltea si 2 toppere. Ei livreaza cu DPD.

Cei de la magazin au trimis intai salteaua pentru ca era pe stoc urmand ca apoi sa se trimita si topper-ele mai tarziu. Cei de la DPD s-au gandit sa aleaga in locul nostru si sa nu livreze comanda partial, asteptand sa ajunga toata comanda ca sa o scoata in livrare.

Am sunat la ei sa cerem express salteaua mai rapid si topper-ele sa vina ele cand or veni. “Nu se poate, decat daca cei de la magazin ne scriu un mail sa ceara asta express”.

Suna Cata la magazin, foarte amabili zic “da, chiar acum scriem un mail”. La 10 dimineata asta. Sunam pe la ora 1 la DPD Arad sa vedem daca putem merge noi sa ridicam salteaua. Raspunsul lor “Noi inca nu am primit nimic de la magazin, asteptam intai de la ei”.

Suna din nou Cata, cei de la magazin confirma ca la 10 dimineata au facut o cerere catre DPD, dar zic “ramaneti pe fir ca mai scriu inca un mail chiar acum”.

Dupa 2 mailuri de la magazin spre DPD, ei inca nu au primit nimic si nu ne mai pot ajuta in continuare. Nu au primit mail nici cei din Arad nici cei din Bucuresti de la sediul central. Probabil au probleme cu mailul, ce sa zic.

Partea ironica este ca sediul/depozitul lor din Arad e la 5 minute de noi. Practic salteaua sta asa de aproape de noi, bun platit de noi in avans si nu putem intra in posesia lui decat saptamana viitoare cand ajunge toata comanda.

Ca si comparatie, am comandat ceva cu 1 zi inainte din America si a venit inainte ca sa imi aduca DPD acasa salteaua. Zilele trecute iar am comandat ceva din America, tot cu DHL ca prima comanda. Ce ziceti, ajunge inainte de salteaua din depozitul DPD?

Deci… DPD 👎.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.