Scris pe

Pana la Budapesta in 2 ore

Pentru ca s-a inaugurat autostrada din Arad pana in Ungaria, ieri aveam chef sa fac un drum mai lung si am trimis dimineata un mesaj la Cata „Cand mergem in Budapesta?”. „Azi” mi-a raspuns ea, si asa in 20 de minute ne-am hotarat ca da, mergem la Ikea, pentru ca ne trebuie chestii pentru nunta. La ora 18.00 ne-am suit pe autostrada si pe la 20:20 am ajuns in Budapesta. Ne-a mai luat putin pana am ajuns la Ikea, pentru ca Waze ne-a dus la un Ikea de la marginea orasului si am avut putin de strabatut. In cele din urma am ajuns.

Am mancat celebrii hot-dogi, nu sunt rai, cornul e bun, in rest e un cremvurst in corn, nimic spectaculos ?. Poate doar pretul (120 de forinti, aprox 1,70ron).

Apo ne-au ramas cam 2 ore de vizitat si de cumparaturi. Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa stam, imi place asa mult magazinu. Ma puneam si testam aproape fiecare canapea ?, ma puneam la birouri…

La intoarcere ne-am bagat pe la un OMV inainte sa iesim din Budapesta, ne-am luat ceva cornuri cu ciocolata si vanzatoarea asa calma in loc de 3 a scanat 4. Cand i-a zis Cata ca noi avem doar 3 imediat a zis „ok ok”. Ce a zis ea, uite straini, hai sa ii fur de 2 lei :)).

A fost fain per total, dar mai trebuie sa mergem odata cu timp, poate in weekend. Se merita sa mergi pe autostrada, ajungi mai repede acum… in 2 ore abia ajungi pana la Deva la noi :)).

IMG_20150714_101356

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.