Scris pe

Ora de liniste

Unul din multele lucruri pe care nu le inteleg la blocurile din Romania este ora de liniste de la amiaza. Inteleg de ce noaptea e nevoie de liniste, pentru ca majoritatea oamenilor dorm si au nevoie de odihna, dar nu o inteleg pe cea de la pranz. De ce e nevoie de 2 ore de liniste obligatoriu? Poate ca eu vreau sa imi renovez apartamentul in alea 2 ore si sa nu termin noaptea. E enervant sa te opresti chiar atunci.

Dar, ca multe alte legi stupide si care nu prea ne plac, trebuie sa respectam asta. Ora de liniste e legala si poti lua amenda daca nu o respecti.

Totusi, sa ii spuna cineva asta si omului care la 14:05 fix a inceput sa dea cu bormasina si zici ca a avut de gaurit tot blocul. Daca e ora de liniste, de ce nu se respecta de toti? De ce pana la ora 14 nu a facut galagie dar fix de la 14 s-a pus pe gaurit.

Cel mai mult ma intreb de ce nimeni nu zice nimic. Eu nu dorm la amiaza, nu ma deranjeaza chiar atat de mult (desi… va urez succes sa va concentrati la munca atunci cand blocul se zguduie din temelii de la sunet) dar Iosua doarme atunci. Daca vreodata o bormasina il trezeste, cine e de vina?

De aia zic, ca in o gramada de situatii, daca e lege… sa o respectam toti! Nu imi place nici mie si nu o inteleg, dar nu e lege interpretabila. Legea este lege pentru toti. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.