Scris pe

OneNote este acum gratuit

OneNote este o aplicatie care isi propune sa inlocuiasca clasicul notebook unde iti notezi tot felul de chestii. Pana acum, aplicatia facea parte din suita Office si trebuia sa ai o licienta de Office pentru ca sa o folosesti. Dar in ultimul timp, Microsoft face chestii tot mai faine (pe calculatorul PC de acasa ma fortez o perioada sa folosesc doar produsele Microsoft (Internet Explorer, Office, etc) si sa stiti ca nu sunt asa de rele, din contra, Office 2013 este excelent si IE 11 a facut progrese mari) si de cateva zile aplicatia se poate folosi in mod gratuit. De asemenea sunt o multime de aplicatii pentru mobile, tablete, etc. Odata cu noua versiune, Microsoft a facut si un API nou, astfel in viitorul apropiat vom putea vedea tot mai multe programe care se vor integra cu One Note.

Un avantaj pe care aplicatia il are este acela ca totul este integrat cu OneDrive. Daca scrii ceva pe laptop si ai nevoie urgenta ce continutul respectiv undeva, il poti avea in 2 secunde pe mobil, gata sincronizat.

Eu folosesc demult OneNote, la facultate imi scriam chiar totate lectiile folosind aceasta aplicatie. Totul se poate categorisi, nu ocupa mult loc, poti introduce fisiere, poze, tot ce vrei.

Daca cautati o aplicatie pentru a va tine continutul la un loc, apelati cu incredere la OneNote. Aplicatia se poate descarca de pe onenote.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.