Scris pe

Oare cine e Anișoara?

Eu am 2 telefoane, un iPhone 7 si un Samsung Galaxy s8. Al 2-lea l-am primit cand am reinnoit abonamentul de familie la Orange. Orimul l-am cumparat cu banii mei de pe eMag anul trecut in martie.

Bine, ideea e nu sa va zic acum despre telefoanele mele, ideea ii ca pe S8 am o cartela cu un numar de care nu stie multa lume. Il mai folosesc cand dau date despre PFA sau chestii de astea. Si cu 5 euro pe luna am super mult internet. Am cam 200GB adunati acolo si sunt foarte folositori, ca mai fac din cand in cand hotspot sa am internet. Cum ar fi pe tren cand am lucrat. Oricum, la 5E pe luna (sau 10 cand am plecat in Roaming) am mai multe beneficii decat la abonament. Cred.

Na.. si cand ma suna cineva pe numarul ala si nu am numarul respectiv salvat ma gandesc ca e ori greseala ori cineva ma suna pentru PFA sa imi faca tot felul de oferte.

Dar de cand am numarul cel putin odata la 1-2 saptamani ma suna cineva care cauta pe Anișoara… Nu stiu cine o fi tipa asta, dar e tare cautata. Si de fiecare data o cauta alta persoana.

M-a sunat acuma un timp, raspund si el zice “No, ce fași uăi, mai vi?”. Am intrebat pe cine cauta, desi eram sigur ca raspunsul e Anișoara. Cand i-am zis ca e greseala a zis ca nu se poate, ca asta e numarul Anisoarei.

Nu stiu care e faza, ori e foarte asemanator numarul cu cel a Anisoarei ori a fost inainte cartela a unei tipe Anisoara.

Oricum… intrebarea mea tot ramane! Cine truda e Anisoara si de ce e asa cautata? Sunt in ceata… mai multa lume o cauta pe Anisoara decat pe mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.