Scris pe

O zi lungaaa

Am ajuns azi de la scoala pe la ora 12 fara ceva, pana m-am schimbat si am mancat ceva s-a facut 12:30. Am avut ceva timp liber dupa care de la ora 4 am luat-o la fuga la figurat dar si la propiu. Trebuia sa ajung in Aradu’ Nou la 5 fara un sfert. Din pacate nu am stiut cat timp iti ia sa faci cu tranvaiul 3 pana in Aradul Nou. Pur si simplu ocolesti tot orasul pana sa ajungi sa treci Podul Traian si sa intrii in Aradul Nou. Am ajuns cu 15 minute intarziere la destinatie, fara nici o problema, atunci a ajuns si dirijoru corului. Totul s-a terminat pe la ora 8, am fost sa mancam ceva sandwich-uri, pe la 8:30 am ajuns in statia de tranvai. Am mers pana la gara din Aradul Nou si acolo ne-am dat jos ca tranvaiul sa intoarca la capat de linie, ne-am urcat iara in el si de acolo pana la statia dorita am facut exact 30 de minute si 11 secunde(da, am cronometrat). Cine zicea ca Aradul nu e mare? Pana sa ajung in statie expira biletul care l-am cumparat de la automatul de bilete, care by the way, cand iti cumperi biletul, il arunca pe jos, trebuie sa te apleci dupa el.

Cand am ajuns acasa am vazut in Google Reader ca Google Chrome a iesit din Beta. Am fost bucuros, am zis ca au mai adaugat ceva feature-uri, dar cand am instalat totul era la fel. Nu tu RSS Reader, nu tu pluginuri, nu tu alte chestii pe care as vrea sa le aiba Chrome ca sa renunt la Firefox.

Am ramas bucuros doar datorita faptului ca WordPress 2.7 acum functioneaza perfect pe serverul meu.

Cam atata pe astazi, ne citim si ne auzim maine[ii concertu cu Continental la Bujac maine seara, ne vedem acolo Seganilor :D].

Later Edit: Iara nu imi merg diacriticile.

Ping(pong)-uri la acest articol

1 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.