Scris pe

O poveste ….. corupta :))

Mergeam trei persoane: eu,marius si oty cu autobuzul spre mall. Cum am urcat in autobuz, Oty a gasit un bilet pe jos, dar era rupt(mai mult ca sigur de contolorii ce au fost inainte sa urcam).

Mergem cat mergem si eram bucurosi ca nu a venit controlu’ cand se ridica 2 tipi de pe scaun, isi pun ecusonu si spun povestea: ,,Buna ziua, biletele sau abonamentele la control”.

Ajunge la Oty, ii arata biletul rupt si controlorul s-a prins ca era rupt de el. Cheama pe colegul lui si ii zice ca ii biletul rupt la care ala: ,,Lasa-l da-i pace”.

Ajunge la mine si la Marius, noi stam nu zicem nimic si dupa vreo 10 secunde ne intreaba “Voi de ce nu aveti bilet?”. Marius imediat: ,,noi am crezut ca ii pe gratis autobuzul asta” dar controlorul da repede replica “scrie in fata, sub numarul autobuzului: cu bilet”. Marius iara: ,,da nu ne puteti ierta macar de data asta?” si el zice ca nu ca ar trebui sa ii ierte si pe cei care or mai prins. Mai vorbeste cat vorbeste si a zis sa ii dam 27,5 de lei impreuna. Am mai negociat cat am negociat si am ajuns la 20 de lei impreuna. Am platit si am ajuns la destinatie(bineinteles ca nu ne-o dat chitanta).

Cand am iesit din mall, am mers iara la autobus. Oty cu Marius or cumparat bilet gata compostat de la sofer, dar eu nu mi-am mai luat. Vine iara controlorul(se urca de undeva din camp). Si pe mine m-a controlat altul decat cel care ne-a prins prima data. Ii explic ca deja am platit o amenda mai inainte si el sa faca pe desteptu: ,,chitanta unde e?”. Ii zic ca nu am primit la care cel care ne-o prins pe noi striga de langa sofer: ,,Ghitza, lasa-i mah ca is cu mine baietii”.

S-a facut si omu cu un ciubuc de 20 de lei de la noi :))

3 comentarii la acest articol

 1. oty spune:

  ce fain o fo la mall fara bani =))
  ce noroc am avut ca am gasit biletu ala pe scaun #:-S

 2. Filip Pacurar spune:

  @oty: lol tu oricum nu aveai sa ii dai bani si nici acte

 3. C.T.Daniel spune:

  nu-i bun baieti ce faceti voi, tre sa fiti credinciosi in toate lucrurile, chiar si cele mici.

  Multa binecuvantare

  imi place raspunsul lui Marius 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.