Scris pe

O mare prostie

Comisia Europeana are un naz. Are ceva cu Internet Explorer. Si astfel a decis ca noul Windows 7 ce va fi lansat anul acesta, cel mai probabil in toamna, sa nu vina echipat cu Internet Explorer 8. Microsoft a declarat ca vor face tot posibilul ca utilizatorul de rand sa poata instala cu usurinta IE. Parca vad. Din 5 in 5 minute sa apara un pop-up care sa te streseze pana cand alegi sa instalezi IE. Ma intreb, ce are Comisia Europeana cu IE? Cam ciudata chestie.

<gluma>Parca vad ca seful comisiei este defapt un developer secret care lucreaza la Google Chrome si nu vrea ca IE sa castige batalia browserelor. Totusi, pentru a nu divulga secretul, a ales ca noul Windows 7 sa vina fara nici un browser instalat. Era prea evident daca impunea ca Windows 7 sa vina instalat cu Google Chrome(si daca se poate si cu Google Pack complet instalat).</gluma>

Ramane de vazut cum va rezolva Microsoft problema.

3 comentarii la acest articol

  1. iosif spune:

    Daca se va intampla treaba asta, adica Windows-ul sa nu mai aiba si IE la pachet, atunci browserul se duce rau de tot in jos… Merita la cat de enervant e!

  2. iosif spune:

    p.s.: eu o vorba am pentru el: sa-i fie ţărâna usoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.