Scris pe

O mare prostie

Comisia Europeana are un naz. Are ceva cu Internet Explorer. Si astfel a decis ca noul Windows 7 ce va fi lansat anul acesta, cel mai probabil in toamna, sa nu vina echipat cu Internet Explorer 8. Microsoft a declarat ca vor face tot posibilul ca utilizatorul de rand sa poata instala cu usurinta IE. Parca vad. Din 5 in 5 minute sa apara un pop-up care sa te streseze pana cand alegi sa instalezi IE. Ma intreb, ce are Comisia Europeana cu IE? Cam ciudata chestie.

<gluma>Parca vad ca seful comisiei este defapt un developer secret care lucreaza la Google Chrome si nu vrea ca IE sa castige batalia browserelor. Totusi, pentru a nu divulga secretul, a ales ca noul Windows 7 sa vina fara nici un browser instalat. Era prea evident daca impunea ca Windows 7 sa vina instalat cu Google Chrome(si daca se poate si cu Google Pack complet instalat).</gluma>

Ramane de vazut cum va rezolva Microsoft problema.

3 comentarii la acest articol

  1. Daca se va intampla treaba asta, adica Windows-ul sa nu mai aiba si IE la pachet, atunci browserul se duce rau de tot in jos… Merita la cat de enervant e!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.